Home
People Search Help About Donate
Ads Articles Chat Events Files Ideas Groups News Photos Polls More
 
Description

"AQ0197_00_plp_standard.jpg?sw=230&strip=

Den første Adidas Eqt Support 93/17 Triple Black sko er endelig genudgivelse den 14. januar! Det har været lang tid siden december 2015, da sneakerverdenen ændrede sig efter udgivelsen af ​​denne nye adidas skolinie. Med en Primeknit øvre siddeplads på en hvid Boost sål med røde og blå EVA stik, er disse sneakers præget af sin komfort og urbane stil.
Denne sko er fremstillet af et åndbart og letvægtsnet, der er klædt i en fantastisk laksfarve.

Skoen er komplimenteret med lysstråler, der bruges til de tre striber og hæl branding. Dette giver parret en god dybde og ser fantastisk ud. Den fantastiske Adidas Ultra Boost White Womens Raw Pink Womens er planlagt til udgivelse den 10. juni, og du kan finde alle detailhandlerne, der strækker dette par til højre. Vi opdaterer dine nye billeder og frigiver påmindelser til dette par på vores sociale medie sider.

Dette påstår, at Nike Vapormax Black Flyknit Mens har en ruskindsål, der giver dem en buttery laid back livsstil vibe. Denne klippe har helt sikkert en tydelig anderledes, dekonstrueret silhuet fra resten af ​​farvevejen / pakkerne. Hils det nyeste medlem af Adidas sneakerfamilien. Adidas Originals NMD er blevet præsenteret i New York i går aftes og kommer op med en ny silhuet, der kombinerer designelementer fra retro sneakers som Micro Pacer, Rising Star og Boston Super med moderne boost teknologi. Sandsynligvis den mest komfortable sneaker derude lige nu

Adidas Nmd Herre Tilbud-modelens nyligt lancerede Primeknit-udgaver vil fortsætte med at løbe ud i fuld kraft i sommer, og seriens nyeste silhuet introducerer en dødelig ""Triple Black"" farveway til den populære løber. Modelens tætvævede Primeknit øvre er dekoreret med japansk skrifter i hvid, der beskriver den lavt skårne løber hele vejen igennem, samt et subtilt design rundt om hælkraven. Tonal snørebånd, en matchende hælfane og en blacked out mellemsål med matchende stik fuldfører sorten på sort på sort udseende.

Hvis Adidas Nmd R2 Primeknit White Black Movie Star Adidas-udvælgelsen er simpelthen ikke normalt, så synes du, at du normalt er mere skarp i at få et hyggeligt sæt af to tennissko, kan du ofte vælge Adidas originale bjerge til salg på UK ISLANDS. Adidas originaler kan være et billigere valg i forhold til din filmstjerne, så det er normalt en fantastisk måde, hvis du vil have livsstil sneakers. Din Do Mountains-serie er helt sikkert en interessant serie, når du bruger genoptag mor naturdesign. De har interessante nuancer i lys, orange, naturlig, khaki og beige. Udover din hud er din camouflage tøj struktur, der tilbydes til dit sneaker udvalg, helt eksklusiv. Adidas Do Mountains valg vil være så hyggeligt, mens nogle andre Adidas sneaker bilindustrien mærke god kvalitet."

Comments
Order by: 
Per page: 
 
  • There are no comments yet
Facebook Comments
Disqus Comments
Info
123
Afghanistan
Rate
0 votes
Recommend
 
Fans
Empty
Adidas Nmd Herre Tilbud