Home
People Search Help About Donate
Ads Articles Chat Events Files Ideas Groups News Photos Polls More
 
Description

p_21916411_135412331_4582886.jpg

De oude schoolloper komt terug naar ons op een moment dat de schoenenwereld zich schrap zet voor het jaarlijkse Nike Air Max 98 Dames Sale-feest. Sterker nog, zwaardere hardlopers zijn er nog nooit zo in geweest. De verschillende details van het gereedschap en de stevige tussenzool zijn slechts het soort dingen dat nu van de planken vliegt.

Vroeg in het jaar heeft Nike Schoenen Dames Sale al gevestigd als het jaar van de Air Max 98 - met respect voor het 20e jaar van het silhouet ter plaatse met een keur aan Verschillende tinten van groenbla frisse kleuren en OG-heruitgaven die de komende maanden zullen domineren.

De verschillende, vloeiende lijnen van de Nike Schoenen Heren Sale zijn bedekt met drie verschillende kleurstellingen, terwijl de kenmerkende Max Air-zool over de volledige lengte een zachte demping aan de onderkant toevoegt. Gebruikelijke Nike Swoosh-branding op de voorvoet, zijkant en binnenzool completeren het aanbod.

Dit model heeft een stijlvol Nike Heren Sale 2019 verloop op het leren bovenwerk dat de verschillende huidtinten binnen NYC benadrukt.uw en lichtblauw zijn te vinden in het bovenste deel, dat de kleuren van het Vrijheidsbeeld belichaamt. Geborduurde details zijn ook te zien die zorgen voor de klassieke Air Max 98-kwaliteiten. Het spatbord is voorzien van een grijs gebarsten leer dat de betonnen jungle van NYC symboliseert. Op de mediale panelen kunnen geborduurde lengtegraad- en breedtegraadcoördinaten worden gevonden voor Times Square, een plek die de hele ethiek van deze schoenen vastlegt. Andere elementen zijn de geborduurde mini-swoosh op de teenendoos en het zijpaneel, de hak trekt met gedrukte afbeeldingen, een volledig zichtbare 360-graden Air Sole-eenheid en een semi-translucente rubberen buitenzool.

https://www.97saleweekly.com/

Comments
Order by: 
Per page: 
 
  • There are no comments yet
Facebook Comments
Disqus Comments
Information
Schedule Details
 
Appointment time: 
  • Start Date - 2019-04-23 05:00
  • End date - 2027-04-24 05:00
Tickets Information
 
Price per ticket: Free
Agreed price: Available
Total tickets number: 
Rate
0 votes
Recommend
 
Participants
Empty
Nike Heren Sale 2019