Home
People Search Help About Donate
Ads Articles Chat Events Files Ideas Groups News Photos Polls More
 
Description

Aivan ensimmäinen asia, joka herätti henkilökohtaisen kiinnostukseni, oli tarkalleen kuinka erinomainen koko kenkätyyppi todella on. Olen jatkuvasti hämmästynyt siitä, kuinka Adidas pystyy valmistamaan täysin uusia urheilujalkineita, jotka vastaavat nykyaikaa, mutta silti viettävät kunnioitusta tuotemerkin historiaan. Toisin kuin useimmat nykyajan urheilujalkineet, joissa käytetään sulatettuja keinotekoisia päällisiä. samoin kuin nykyaikaiset tuotantomenetelmät, todellinen Nite Runner sisältää leikatun ja ommeltujen toppien, jotka ovat samanlaisia ​​kuin vuoden 1979 painos, samoin kuin muiden siluettien ajanjakson ajan.

Vaikka heijastavia kohokohtia on aina käytetty kenkiin, todellinen Salomon Speedcross 3 Kengät myytävänä Nite Runner käsittelee hyödyntääkseen suuren määrän tätä ilman, että etsitään epätyydyttävänä. Salomon Supercross GTX -kengät tosiasialliset henkilökohtaiset 3 linjaa, pumput, Salomon Speedcross Pro 2 -kengät vaakatasossa jalkaastiasta, samoin kuin nauhat lähes kaikesta, mikä kimaltelee läpi yön.

Adidas Nite Runner

Täältä näyttävät Adidas Nite -hölkkääjiltä illalla minua henkilökohtaisesti (vasen) sekä henkilökohtaista kultaseni (oikealla). Naisenne rakasti paljon omaani, jonka nainen osti jonkin verran itseensä nähden. Amir Ismael / Business Insider

Juuri mitä he mieluummin pukeutuvat

Minun on kuitenkin kohdattava hissikenkä, joka oli epämiellyttävä, ja myös Nite Runner ei sisällä mitään poissulkemista. Siitä huolimatta, alapinta on melko äänisen - kuten NMD. Emme sanoisi, että Nite Runner on todella yhtä suorituskykyinen, koska Äärimmäisen nousu, vaikkakin 50 dollarista paljon vähemmän, se on myös helppo ymmärtää. Olemme kuitenkin huomanneet, että nämä puhelimet ovat erittäin mukavia ja täydellisen ihanteellisia kävelyyn pitkillä maililla, epävirallisissa toiminnoissa, Salomon X Ultra 3 GTX -kengissä muiden toimintojen ohella. jotka tarvitsevat sinun päätyäsi paljon jalkaasi.

Comments
Order by: 
Per page: 
 
  • There are no comments yet
Facebook Comments
Disqus Comments
Rate
0 votes
Likes
Empty
Recommend
 
Salomon X Ultra 3 GTX kengissä muiden